bacillón-en (insecticide) Biologische insecticide bijzonder actief op tegen van Lepidoptera, in de vorm van poeder emulgatoren concï¿ ½trate (WP) Samenstelling Bacillus truringiensis var. kurstaki 36 miljoen euro. U. I/g kenmerken bacillón-en is een insecticide waarvan het werkzame bestanddeel is de bacterie, Bacillus truringiensis var. kurstaki, wiens sporen zijn effectief tegen op van Lepidoptera. Haar insecticide activiteit is door ingestie. Eenmaal aangezogen het produkt, de larven stop vervoederen sterven 3-5 dagen. bacillón-activrespeta Wildlife liefdadigheid, niet verstoren het ecologisch evenwicht en onschadelijk is voor mens, de terrestrische en aquatische flora. Laat geen residu ongewenste op behandelde gewassen. insecticide behandeling selectieve tegen Lepidoptera in planten tegen: plusia, behandeld, pryce (generatie antófaga), cacoecia, bos besmetting door, kabeljauwpopulatie door, aranuelo, orugeta en andere op defoliadoras, dennen processionary Caterpillar, lobesia, archips podana., dosering en wijze van arbeid zijn van toepassing op sproeien, verdund in de juiste hoeveelheid water, afhankelijk van de aanvraag techniek voor toepassingen in bos nu naar uitziet, kleine uitbreidingen, enz. … gebruik een concentratie van 0,1% (1gr/1 litro van water) te voeren bacillón-en in de eerste larven stadia, probeert te nat goed vegetatie met behulp mullant-plus verenigbaarheid de bacillón-en is verenigbaar met de meerderheid van de gewasbescherming producten gewoonlijk gebruikt door waardoor het karakter van een alkalische en die dat kan gevolgen hebben voor de Levensvatbaarheid van de sporen te bereiden de Broth van een mengsel met het bacillón-en eerder opgelost bacillón-en dat zij zich in schorsing, wordt toegevoegd het product dat je wilt dat mix kan worden gebruikt voor het geheel van de eco-insec en mullant-Plus. niet verlaten de Broth bereid in rust meer dan 12 uur. Vermindering van de pH van het water tot 4-5 Ph. bacillón-en is beschikbaar in handtag vanaf 10 GR tot 20 GR, boten van 50 gr, 100 gr en 150 gr.
No hay comentarios:
Publicar un comentario